سمناکس اصل آمریکایی

  • تاریخ : ۲۵ام مرداد ۱۳۹۷

اگر تمایل دارید در اینستاگرام، بدون آنکه خود فرد متوجه شود از استوری او اسکرین شات بگیرید، پیشنهاد می‌شود با ما همراه باشید و از راهکارها و ترفندهای ارائه شده، استفاده کنید.

اینستاگرام در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که اگر کسی از استوری فرد دیگر اسکرین‌ شات بگیرد، به او اطلاع خواهد داد. این ویژگی برای مدتی در اسنپ‌ چت دیده شد که به کاربر کمک می‌کرد در حفظ حریم خصوصی خود، کنترل بیشتری داشته باشد. احتمال می‌رود که در آینده نزدیک این ویژگی برای همه کاربران در برنامه‌های مختلف منتشر شود.

با این حال اگر علاقه دارید که از استوری‌های مختلف اسکرین‌شات بگیرید بدون آنکه خود کاربر متوجه شود، پیشنهاد می‌شود با ما همراه باشید تا در ادامه چند ترفند و راهکار برای اسکرین‌شات گرفتن مخفیانه از استوری در اینستاگرام را با هم مرور کنیم.

 

از اپلیکیشن‌های شخص ثالث استفاده کنید

یکی از راهکارهای بدیهی استفاده از اپلیکیشن‌های شخص ثالث برای اسکرین‌شات گرفتن از استوری در اینستاگرام است. اپلیکیشن‌های متعددی در اپ‌استور موجود هستند که مهم‌ترین و رایج‌ترین آنها Story Reposter است.

وقتی که این اپلیکیشن را باز می‌کنید، می‌توانید در داخل آن نام کاربری که مایل هستید استوری او را ذخیره کنید جستجو کرده و استوری موردنظر را پیدا و در گوشی خود ذخیره کنید.

 

اینستاگرام را با مرورگر باز کنید

ساده‌ترین ترفند معمولا بهترین راهکار است که به‌نظر می‌رسد خیلی از افراد از آن اطلاعی ندارند. راهکار بعدی برای آنکه بتوانید استوری فردی را بدون آنکه متوجه شود، ذخیره کرده و یا از آن عکس بگیرید، باز کردن اینستاگرام با استفاده از مرورگر است. برای این کار در مرورگر گوشی و یا کامپیوتر خود وارد سایت Instagram.com شده و سپس لاگین کنید.

حال می‌توانید از استوری مورد نظر خود، بی‌نهایت عکس بگیرید بدون آنکه خود فرد متوجه شود، چرا که شما به جای اپلیکیشن از یک مرورگر استفاده کرده‌اید و دیگر اینستاگرام قادر نخواهد بود که به فرد اطلاع دهد از استوری او اسکرین‌شات گرفته شده است.

 

از ویژگی جیلبریک استفاده کنید

اگر گوشی خود را جیلبریک کرده‌اید می‌توانید از اپلیکیشن Rocket برای اینستاگرام خود استفاده کنید. این اپلیکیشن به شما کمک می‌کند که استوری‌ها را به صورت مخفیانه مشاهده کرده و تنها با فشردن یک دکمه، آنها را در گوشی خود ذخیره کنید.

البته متاسفانه باید گفت که این ویژگی تنها روی گوشی‌های جیلبریک شده جواب می‌دهد و باید این نکته را در ذهن داشته باشید.