سمناکس اصل آمریکایی

  • تاریخ : ۲۰ام مهر ۱۳۹۷

در پی بروز نقص امنیتی، صدها هزار اکانت گوگل پلاس از نظر امنیت اطلاعات کاربران دچار مشکل شده و گوگل اعلام کرد که تا ۱۰ ماه آینده این پلتفرم بسته خواهد شد. در ادامه نحوه حذف اکانت گوگل پلاس را با هم مرور خواهیم کرد.

روز دوشنبه کمپانی گوگل اعلام کرد که صدها هزار از اکانت‌های گوگل پلاس طی یک نقص امنیتی تحت تاثیر قرار گرفته‌اند و احتمال افشای اطلاعات شخصی یعنی نام و آدرس ایمیل‌های کاربران وجود دارد.

در پی بروز این نقص امنیتی، کمپانی گوگل اعلام کرد که قصد دارد گوگل پلاس را برای همیشه ببندد، اما این اقدام تا ۱۰ ماه آینده صورت خواهد پذیرفت. بنابراین اگر در گوگل پلاس یک اکانت دارید و مایل هستید که هرچه زودتر آن را حذف کنید، پیشنهاد می‌شود با سمناکس اصل همراه باشید تا در ادامه نحوه انجام این کار را با هم مرور کنیم.

گوگل پلاس / google plus

یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای آنکه بدانید در گوگل پلاس، اکانت دارید یا خیر؛ این است که به صندوق ورودی جیمیل خود مراجعه کرده و روی عکس پروفایل که در گوشه بالا سمت راست صفحه نمایش قرار دارد، کلیک کنید. حال اگر دیدید که عبارت Google+ Profile درج شده است، این بدین معنا است که شما در گوگل پلاس یک اکانت دارید که به اکانت عمومی گوگل‌تان وابسته است.

روی عبارت Google+ Profile کلیک کنید، حال به پروفایل پلتفرم گوگل پلاس هدایت می‌شوید.

سپس در ستون سمت چپ روی Settings کلیک کنید. به پایین صفحه رفته و در زیر قسمت Account لینکی را تحت عنوان Delete your Google+ profile مشاهده خواهید کرد.

در این مرحله گوگل به شما اطلاعاتی درباره پیامد کاری که می‌خواهید انجام دهید، می‌دهد. برای کسب جزئیات بیشتر، کافی است روی هر قسمت کلیک کرده و اطلاعات تکمیلی آن را مطالعه کنید.

گوگل تائید کرده است که با حذف پروفایل پلاس (Plus)، اکانت شما در گوگل پلاس نیز حذف خواهد شد. نگران نباشید با حذف اکانت گوگل پلاس، اکانت عمومی گوگل‌تان و یا هیچگونه از عکس‌ها و یا مخاطبانتان حذف نخواهد شد. اما همانند پلتفرم فیسبوک، تمام عکس‌ها و یا پست‌هایی را که در گوگل پلاس به اشتراک گذاشته‌اید، حذف می‌شوند.

در پایین صفحه، تیک چک‌باکس کنار عبارت Required را بزنید تا تائید کنید که حذف اکانت شما در گوگل پلاس قابل برگشت نیست و سپس در نهایت روی گزینه Delete کلیک کنید.

اگر همه مراحل بالا به خوبی انجام شوند، یک صفحه تائیدیه و نظرسنجی را مشاهده خواهید کرد که می‌توانید آن را نادیده گرفته و یا در صورت تمایل به سوال‌های آن پاسخ دهید.